Min spirituelle erfaring

Min egen spirituelle erfaring kan bedst beskrives som fortsat lang rejse. Tidligere så jeg ikke mig selv, som en del af et etableret religiøst verdensbillede, selvom jeg har igennem en årrække haft spirituelle oplevelser. Skiftet kom efter en meditation i Assisi. Under meditationen blev jeg pludselig løftet op i et klart lys. Jeg fik vist forskellige syner, der sammenfattende kan beskrives som værende kristne i deres fremtoning. Jeg blev klar over, at for at kunne sætte min religiøse erfaring ind i en større sammenhæng, måtte jeg søge hos de kristne mystikere, som havde de samme spirituelle oplevelser som jeg selv, og derigennem en kristen forståelsesramme. I dag er mit fokus skiftet fra et ønske om en forståelse af den menneskelige tilværelse, til en kristen transformation af mig selv, hvor biblen er en stor hjælp i forståelsen af den nødvendige psykiske  udvikling. Derfor er biblen for mig gået fra at fungere som et svar på tilværelsens spørgsmål, til en personlig bog.

Frans af Assisi Forældre